Příprava kuřecího masa na bombajských jatkách i českém dvorku. -
Asi jediným druhem masa, které je přijatelné pro všechny kultury a náboženství je kuřecí. -
V klecích pro kuřata moc prostoru není. -
Jedny z mnoha kuřecích jatek v centru Bombaje mají tři místnosti a dvorek -
Pracovat se začíná za rozbřesku -
K čištění se kuřata přenášejí ke kádím s vodou na dvorku -
Ruční transport a třídění kuřat. -
Ze zbytků se nažerou i domácí zvířata -
a jiná havěť. -
Jak to vypadá na zemi. -
V jatkách je horko. Je čas na přestávku. -
Po třech hodinách je hotovo. -
Ještě se po práci umýt. -
Poslední fotografie byla pořízena na dvorku českém. Deset kilometrů od Prahy. Černé slepice si u špalku s tesačkou pochutnávají na vnitřnostech svých bílých družek. Celý proces vypadal podobně jako ve vzdálené zemi. Stejně jako celebesští muslimové porcující psy se ale češi divili, proč je fotím a co je na tom tak zajímavého. -