1 ŠPATNÝ VÝROK ROZHODČÍ

VIDEO: Plíšková rozhodčí nepodala ruku, místo toho rozmlátila raketu

, NOVÉ

Témata: ,

Česká tenistka Karolína Plíšková neudržela nervy po prohře ve druhém kole turnaje v Římě. V reakci na chybné rozhodnutí čárové rozhodčí, které ovlivnilo hru v její neprospěch, začala místo podání ruky hlavní rozhodčí mlátit raketou do umpiru, na němž rozhodčí seděla.

Karolína Plíšková podlehla na turnaji v Římě řecké tenistce Marii Sakkariové. Pátá hráčka světa sice po výhře v prvním a prohře v druhém setu mířila otočením skóre k vítězství, pak však po ztrátách podání na obou stranách došlo ke shodě za stavu 5:5, v němž přišel chybný výrok čárové rozhodčí, která zahlásila aut. Plíškové nepomohly protesty ani přivolaní supervizoři.

Plíšková poté hru ztratila a vítězem zápasu druhého kola turnaje v Římě se tak stala 42. hráčka žebříčku Maria Sakkariová.


Čtěte dále: Z nehody je vražda. Cesta kolem světa skončila pro dvojici cyklistů v Mexiku

V Týdeníku Echo a na EchoPrime se dozvíte více, získáte je zde.

,

Vážení čtenáři,
internetový deník Echo24 se rozhodl změnit podobu čtenářských diskuzí pod texty, které na našich stránkách publikujeme. Diskuzí se nově mohou účastnit pouze ti čtenáři, kteří jsou přihlášení a kteří mají zaplacený nějaký typ předplatného. To si můžete pořídit již od 149 korun měsíčně zde.

K tomuto kroku jsme se rozhodli kvůli neúměrně velkému počtu diskutujících, kteří nerespektovali pravidla slušné diskuze, napadali ostatní diskutéry a podobně. Navíc používali i různé anonymizéry, které jim umožňovaly se do diskuze vrátit i poté, co jim redakce jejich účet zablokovala.

Kvůli malému počtu členů redakce nebylo v našich silách neustále procházet všechny diskuze a mazat urážlivé či jinak nevhodné příspěvky. Slušní diskutující jsou nadále na našich stránkách vítáni.