Máslo Försa má popis ve švédštině a barvy připomínají švédskou vlajku. Vyrábí se v Novgorodské oblasti. - Foto: Sergej Černov
Mozzarella fior di latte pochází z města Malaja Višera v Novgorodské oblasti. - Foto: Sergej Černov
Klobásky španělské mají s touto zemí společného pouze býka na obalu. Vyrábějí se ve městě Rostov na Donu, které leží přibližně 100 km od hranic s Ukrajinou. - Foto: Sergej Černov
Tavený sýr Valde připomíná názvem i vzhledem obalu finskou značku Valio. - Foto: Sergej Černov
Rokler je tavený sýr se šunkou a vyrábí se ve městě Omsk na jihu Sibiře. Obal údajně napodobuje skandinávské výrobky. - Foto: Sergej Černov
Máslo Hansdorf připomíná názvem německé oblasti. Vyrábí se ale v Petrohradu. - Foto: Sergej Černov
Sýr Maasdam je původem nizozemský sýr, který je pojmenovaný podle vesnice na jihu této země. Tento výrobek z „Kolekce znamenitých sýrů Evropy“ vyrábí společnost, která sídlí v Petrohradu, - Foto: Sergej Černov
Krymské máslo se vyrábí v krymském Sevastopolu. Oranžovo-černá stužka je typická pro proruské separatisty, kteří bojují na východě Ukrajiny. - Foto: Sergej Černov